Bli en av de 1% som hittat en Livsnyckel till lycka, hälsa och framgång!

Enbart för Dig som vill förändra sitt liv!

“Att ramla är inte det värsta, utan att ligga kvar där Du har ramlat”

/Sokrates

Hur kan vi hjälpa Dig?

Livssupport hjälper människor till ökat välmående och livsbalans genom:

Livsprogram

Ett livsprogram hjälper människor genom en förändringsprocess som leder till ökat välmående och livsbalans. Våra Livsprogram genomförs online och via kurser.

Livscoaching

En certifierad coach/mentor hjälper människor att förändra vanor och beteenden för att nå sina mål. Livscoaching sker online och via möten..

Livsblog

Vi bloggar och lämnar tips och livsråd för människors förändring och utveckling. Vår Livsblog är främst kostnadsfri att både läsa och dela för allmänheten.

Motivation?

Sitter Du fast i livet och vill ha en förändring? Sök i Motivationsgalleriet efter inspiration och tankeväckare som hjälper Dig komma loss!

Hitta en Livsnyckel!

Livssupport har coachat 1000-tals människor i grupp eller enskilda möten, skrivit böcker och genomfört föreläsningar, workshops och kurser under många år och har en stor erfarenhet av att möta människor där dom är i livet. Utifrån sitt nuläge, kartlägger vi vilka förändringar som önskas samt vägen till framgång för att komma ur sitt lidande.

"Tiden går inte, den kommer!"

/Okänd

Motivationsgalleri

Några kloka ord ...

“Att avlära Dig de flesta av sakerna Du lärt Dig är viktigare än att lära nytt”

Eduard Punset

Testimonials

“På rullande sten växer ingen mossa”

Okänd

Vår egen berättelse!

Livssupport är utvecklat utifrån ett behov för vanliga människor att förstå sig själva och andra för att leva ett hälsosamt och harmoniskt liv. Genom en ökad förståelse för hur vi människor fungerar och använder våra tankar, känslor och beteenden, kan vi bli medvetna och därifrån förändra våra liv. Livssupport bygger på välkänd beteendevetenskap och psykologi.

Vår logotype representerar vårt arbetssätt, där vi ser hur en hand hjälper en annan, som hjälper fler. Tillsammans är vi starka och kan lära av varandra, både av misstag och framgång!

Några nöjda kunder!

Kursen i FREE-Metoden har gett mig mängder med insikter som hjälpt mig utveckla både mig själv, min relation och mitt umgänge med mina barn.
Anita
Förskolelärare
Livssupport´s professionella coach har pedagogiskt och på ett ärligt sätt hjälpt mig att övervinna mina rädslor för att misslyckas med mitt företag!
Per-Erik
Entreprenör

Hitta en Livsnyckel utan kostnad!

Vill Du veta mer?

Vill Du veta mer eller beställa FREE coaching eller vårt mentorprogram?

support

Vill du veta mer vad som händer?

Följ oss i sociala kanaler!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! KONTAKTA OSS!